VI SENDER OVER HELE LANDET - GRATIS FRAKT!      (Gjelder bare griller og understell)

OM OSS

I år 2000 ble vi kjent med en kjøkkensjef i Oslo  som grillet store smaksmenyer til flere titalls gjester på en kullgrill utendørs. Fascinerende.  Vi snakket mye sammen, og han ga oss masse inspirasjon.  Inntil da hadde vi brukt gassgrill.  Den  ble parkert for godt, og vi gikk inn i en ny verden av smak, overflate og atmosfære.  Si hva du vil - aromaen og den fantastiske grilloverflaten som skapes i en kullgrill kan aldri gjenskapes i en gassgrill.  Grilling er trekull!

Tilberedning av god mat handler om kontroll på prosessen - enten det er på kjøkkenet eller terrassen.  Vi fant ingen trekullgriller med tilfredsstillende kvalitet og egenskaper.  Den lange prosessen med å utvikle Berserk BBQ System startet - året var 2002.  11 generasjoner med prototyper, hundrevis med testtimer og 16 år senere er vi fornøyde.  Berserk BBQ System er her.  Vi har i løpet av  disse årene kjøpt, testet og studert mange griller, og vi støtte på mange ulemper.  Grillene rustet.  De små plastikkhjulene gjorde det umulig å trille grillen på litt ujevnt underlag, og de gikk i stykker.
  Grillristen kunne ikke reguleres i høyden, lufteskinnene skar seg og ble umulige å betjene når grillen ble varm, håndtakene ble glovarme, det var vanskelig å tømme og holde grillen ren osv. osv.  Lyder det kjent?

Det som irriterte mest var mangelen på mulighet til å gå fra karamellisering på strålevarme til baking på indirekte varme på en rask og enkel måte.   Berserk BBQ System har løst dette på en elegant måte. Berserk BBQ System gir svært gode grillegenskaper, høy byggekvalitet og mange unike, praktiske løsninger som forenkler matlagingen - og gir deg full kontroll!   Profesjonell kvalitet!  Lykke til med grillingen.
|
Vennlig hilsen,
Terje Tovan
Konstruktør / gründer

PRODUCTMILL AS 
Org. nr. 912 079 015
Postadresse: Boks 283, 6400 Molde, Norge